Gaziantep'teki patlamanın bilançosu ağır oldu

/ Kaynak: İHA
Gaziantep'teki patlamanın bilançosu ağır oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralanırken, çok sayıda araç hurda yığınına döndü.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin kesiştiği Celal Doğan Bulvarı üzerinde öğle saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. Doğalgaz boru hattında meydana gelen patlamanın şiddetiyle bulvar ikiye bölünürken, beton ve asfalt parçaları onlarca metre etrafa saçıldı. Beton ve asfalt parçalarının düştüğü araçlar kullanılamaz hale gelirken, yaşanan dehşet gözler önüne serildi. Bulvar üzerinde bulunan çok sayıda araç patlamanın şiddetiyle kullanılamaz hale gelirken, patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Bu sırada patlama nedeniyle bölgeye AFAD, UMKE, sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri adeta savaş alanına dönen caddeyi trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri ve kurtarma ekiplerine yardımcı olmaya çalıştı. Sağlık ekipleri ve arama kurtarma ekipleri çevredearaştırmalarını sürdürürken, yapılacak incelemelerin ardından patlamanın kesin sebebi belirlenecek. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...