HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İtalyanlar mağlubiyeti kötü zemine bağladı

Kaynak: CHA
İtalyanlar mağlubiyeti kötü zemine bağladı

SPOR Haberleri  / CHA

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Galatasaray-Juventus karşılaşması sonucu Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi İtalya basınında geniş yer buldu.

Kar yağışından ötürü ağırlaşan zemine vurgu yapılan haberlerde Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte'nin açıklamalarına yer verildi.Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçında Galatasaray'a 1-0 yenilen Juventus'un kupadan elenmesi ve teknik direktör Antonio Conte'nin açıklamaları İtalya basınında bugün geniş yer buldu. Özellikle kar yağışının ve ağırlaşan zeminin Juventus'u etkileyen sebepler olduğuna değinilirken Conte'nin maçın oynanmaması gerektiği ve oynananın futbol olmadığı yönündeki açıklamalarına dikkat çekildi.Tuttosport gazetesi "Sneijder Juventus'u eledi 1-0 ama bu ne öfke!" manşetiyle verdiği haberde Türk Telekom Arena'da oynanan maçta iki takımın da zorlandığını fakat bitime 5 dakika kala sahneye çıkan Sneijder'in Juventus'u elediğini kaydetti. La Gazzetta dello Sport gazetesi ise Conte'nin "Bu futbol değildi!" açıklamasını manşete taşıdığı haberde UEFA yetkilileriyle maçın ertelenmesi için yaptıkları görüşmenin ayrıntılarına yer verildi. Haberde Conte'nin, dengede durmanın bile zor olduğu bir sahada grup maçlarının sonuncu ve en önemlisinin oynanmasının adil olmadığı ve sahadakinin futboldan çok savaşa benzediği yönündeki açıklamaları aktarıldı.La Stampa gazetesi Chiellini'nin "Büyük hayal kırıklığı ama toparlanmalıyız" açıklamalarını manşete taşıdığı haberde, Juventus'un şimdi kendi stadında oynanacak Avrupa Ligi finalini hedeflediğini belirtti.Corriere dello Sport gazetesi ise Milan'ın kupada yoluna devam ettiği, Napoli ve Juventus'un ise elendiğine yer verdiği haberde eski İnterli Hollandalı yıldız Sneijder'in Juventus'u kupa dışına ittiğini vurguladı. Gayete ayrıca "Avrupa Ligi İtalya Ligi olacak" alt manşetiyle Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek İtalyan takımlarını sıraladı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...