Konya Anadolu Selçukluspor'da futbolcular kazan kaldırdı

/ Kaynak: İHA
Konya Anadolu Selçukluspor'da futbolcular kazan kaldırdı

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukluspor'da futbolcular alacaklarının ödenmediğini iddia ederek antrenmana çıkmama kararı aldı.

Konya Anadolu Selçukluspor'da deplasmanda oynanacak Sarıyer maçı öncesi futbolcular kendilerine ödeme yapılmadığını savunarak dün antrenmana çıkmama kararı aldı. Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, durumun üzüntüyle karşılandığı belirtildi. Kimsenin vazgeçilmez olmadığı vurgulanarak, "Birkaç futbolcumuzun, kulübümüzün normal işleyişini etkiler nitelikte söz ve eylemleri ile bu sevimsiz harekete yön vermeye çalıştığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili gerekli yaptırım ve tasarruf tamamen yönetim kurulumuza ait olup gereği yerine getirilecektir. Bu güne kadar söz verilen ödemeler yerine getirilmiştir. Hayret içerisinde gözlemlediğimiz bazı futbolcularımızın kulübümüzün puan sıralamasındaki yeri ve gelinen noktadaki durumunu bilerek ve gerekli dersleri almayarak yönetim kurulumuzu zor durumda bırakmaya yönelik bu eyleme başvurmaları çok anlamsız ve manidardır. Vaad edilen ödemelerin yüzde 90 oranında gerçekleştiği kulübümüzde, buna rağmen sezon başından bu yana gösterdikleri performans ile maç kadrosunda yer alamayan ve kadroda yer almasına rağmen başka kulüplerden teklif aldığını bildiğimiz bazı oyuncularımızın kulübümüzü zor durumda bırakarak kendi menfaatlerini ön planda tutmaları karşılıksız kalmayacaktır. Vazgeçilmez oyuncu yoktur ve giden oyuncularımızın yerleri her zaman olduğu gibi daha iyileri ile doldurulacaktır" denildi. nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...