Lazio Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Lazio Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında Trabzonspor deplasmanda İtalyan ekibi Lazio ile grup liderliği karşı karşıya gelecek.

Grupta 5 maç sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik ile 13 puan toplayıp lider durumda bulunarak 2. tura yükselmeyi garantileyen bordo-mavililer, 11 puanla 2. sırada yer alan Lazio karşısında grup liderliğini korumaya çalışacak. Karadeniz ekibi, yenilmemesi halinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi grubundan lider olarak çıkma başarısı gösterecek.
REKOR PEŞİNDE
Avrupa kupalarında en son yenilgisini 23 Şubat 2012'de deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşısında 4-1'lik sonuçla alan ve o tarihten sonra 657 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, yenilmezlik serisini de 14'e çıkararak Galatasaray'ın 15 maçlık yenilmezlik rekoruna bir adım daha yaklaşmak istiyor.
GOLLER HENRIQUE VE OLCAN'DAN
Trabzonspor'un bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön eleme, play-off ve grup maçları olmak üzere oynadığı 11 maçta gollerin yarısını Henrique ve Olcan kaydetti. Brezilyalı oyuncu 8 gol, Olcan Adın da 5 gol olmak üzere bordo-mavili takımın Avrupa'da 26 golün 13'ünü atma başarısı gösterdiler. Karadeniz ekibinin sahasında Apollon Limassol'u 4-2 yenerek gruptan çıkmayı garantilediği karşılaşmada hat-trick yapan Olcan Adın, son 3 maçta 5 gol atarak grup maçlarında takımını taşıyan oyuncu oldu.

Lazio: Marchetti, Dias, Biglia, Konko, Hernanes, Pereirinha, Lulic, Onazi, Cana, Candreva, Perea.
Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Aykut Demir, Bamba, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Malouda, Colman, Alanzinho, P. Henrique
Stat: Roma Olimpiyat Stadı
Hakem: Clement Turpin
Saat: 22:05




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...