Obradovic, Fenerbahçe Partizan maçını değerlendirdi

Obradovic, Fenerbahçe Partizan maçını değerlendirdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Partizan karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Sırbistan'ın Partizan takımına 79-77 yenilen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, rakiplerinin yürekli oynayarak kazandığını söyledi. Ülker Sports Arena'daki maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, ilk çeyrek 30 sayı yiyerek maça kötü başladıklarını belirtip, şöyle konuştu: "Savunmada iyi olduğumuz anlarda bile rakibimiz bundan faydalandı. Kazanma şansımız oldu ama rakibimiz çok savaştı, yürekli oynayarak galip geldi. Ben yine de oyuncularımdan memnunum. Biz de savaştık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi günde, kötü günde yanımızdalar." THY Avrupa Ligi'nde Top 16'yı daha önce garantilediklerini hatırlatan Obradovic, "Son maçta Nanterre'yi yenersek lider bitireceğiz. Tabii bu önemli bir şeyse... Top 16'da hangi gruba girersek girelim çok zor olacak. Çok ciddi rakiplerle karşı karşıya olacağız. Bunun için vaktimiz var" diye konuştu.
"ÇOK MUTLUYUZ"
Partizan Başantrenörü Vojislav Vujosevic ise galibiyet nedeniyle çok mutlu olduklarını aktararak, şunları kaydetti:
"Çok önemli bir rakibe karşı kazandık. Fenerbahçe Ülker, muhteşem bir takım ve olması gereken bütün özelliklere sahip. Obradovic'in çok iyi oyuncuları var. Bu takımın Avrupa'nın en iyi sonuçlarına sahip bir koçu da var. THY Avrupa Ligi'nde her maç önemlidir ama bu maç Top 16 yolunda bizim için daha da önemliydi. Oyuncularıma yürekleri ve savaşları için teşekkür ediyorum. Müthiş bir kalite gösterdiler."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...