Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yusuf Erdoğan, 'Kamuoyu bize haksızlık ediyor'

Yusuf Erdoğan, 'Kamuoyu bize haksızlık ediyor'

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da genç oyuncu Yusuf Erdoğan mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da genç oyuncu Yusuf Erdoğan mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Yusuf Erdoğan, "Bugün gerçekten çok farklı duygularla çıktım sahaya. Hem hocamızın doğum günüydü hem de Trabzonspor forması giymiş Tolga abimin annesinin vefat haberini alarak çıktım sahaya. Tolga abimin de başı saolsun. Farklı hazırlanmıştık bu maça ve istediğimizi aldık." dedi.
Sakatlığı hakkında da açıklamalarda bulunan gen oyuncu, "Bende sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Sakatlığımın ardından 6 ile 8 hafta arası diyorlardı bana fakat daha erken döndüm. Kulüp doktorlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.
"KAMUOYU BİZE HAKSIZLIK EDİYOR"
Takımın ligdeki durumundan da bahseden Yusuf, "Kamuoyu bize çok haksızlık ediyor. Durumumuz çok iyi bence iyi sonuçlar alıyoruz. Ligde de kötü gittiğimizi düşünmüyorum. Deplasmanlarda ikiden aşağıya gol atmıyoruz. İnşallah deplasman karnemizi düzelticez ve ligde üst sıralara tırmanacağız." diyerek sözlerini tamamladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...