Mustafa Reşit Akçay, 'Bu akşam rahat bir uyku çekeceğim'

Mustafa Reşit Akçay, 'Bu akşam rahat bir uyku çekeceğim'

SPOR Haberleri

Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor camiası olarak ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkmayı başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Lazio ile Roma'da oynanan karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Akçay, "Rakibimiz daha önce bu seviyede çok maçlar oynadı. Bu tür başarılara alışık olabilir. Belki de doygunluk içerisinde olmuş olabilirler. Ama bizler, oyuncularımız ve camiamız, bu organizasyonlarda bu başarılarla ilk kez tanışıyoruz. Bu başarıya ilk kez ulaşıyoruz, o yüzden çok mutluyuz" diye konuştu.
"BU AKŞAM RAHAT BİR UYKU ÇEKECEĞİM"
Mustafa Reşit Akçay, taraftarlara ve camiaya layık olmaya çalıştıklarını belirterek, "Umarım taraftarları mutlu edebilmişizdir. Ben de uzun süre uyamamış birisi olarak bu akşam rahat bir uyku çekeceğim" dedi. Tecrübeli teknik adam, annesini kaybeden Trabzonspor'un eski futbolcularından Tolga Zengin'e de başssağlığı diledi
Basın toplantısında bir gazetecinin, "Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefleri nedir?" sorusuna ise Akçay, şu cevabı verdi: "Kulübün, içinde bulunduğu şartları dikkate almak zorunda olduğu gerçeği de var. Tabi rakibin durumu, müsabakaların durumu, belirleyici faktörler olarak söylenebilir ancak çok zor elde edilen bu değeri, kolayca yere bırakacağımızı düşünmüyorum. Hedef olarak umut tacirliği yapmaktan ziyade topluma gerçekçi hedefler vermek gibi bir görevim olduğunu düşünüyorum. Belki populist bir adam olmadığım içindir, öyle de olmak istemiyorum. Kuralardan sonra bunları konuşmanın daha doğru olacağını düşünüyorum."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...