Lazio Trabzonspor maçının ardından kim, ne söyledi

Lazio Trabzonspor maçının ardından kim, ne söyledi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi gruplardan çıkma başarısını ilk defa gösterdiklerini, dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyledi.

Teknik direktör Akçay, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakipleri Lazio'nun daha önce bu seviyede çok maç çıkarttığını, dolayısıyla bu tür başarılara alışık olduğunu dile getirerek, "Belki onlar bir doygunluk içinde olmuş olabilirler. Ama bizler, oyuncularımız ve camiamız, bu organizasyonlarda bu başarılarla ilk kez tanışıyoruz. Bu başarıya ilk kez ulaşıyoruz, o yüzden çok mutluyuz" dedi. "Camiamıza ve taraftarımıza layık olmaya çalıştık. Umarım onları bu gece mutlu etmişizdir" ifadesini kullanan bordo-mavili takımın deneyimli çalıştırıcısı, taraftarları mutlu edebildilerse uzun süre uyumamış olan kendisinin de bu akşam iyi bir uyku çekeceğini dile getirdi. Eski oyuncuları Tolga Zengin'in annesini kaybetmiş olması sebebiyle buruk bir sevinç yaşadıklarını belirten Akçay, "Tolga'ya başın sağ olsun diyor ve başını dik tutmasını öneriyoruz. Takım olarak yanında olduğumuzu, acısını paylaştığımızı bilsin istiyorum" diye konuştu. Bir gazetecinin Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefinin ne olduğu sorusuna Akçay, şu yanıtı verdi: "Kulübün, içinde bulunduğu şartları dikkate almak zorunda olduğu gerçeği de var. Tabi rakibin durumu, müsabakaların durumu, belirleyici faktörler olarak söylenebilir ancak çok zor elde edilen bu değeri, kolayca yere bırakacağımızı düşünmüyorum. Hedef olarak umut tacirliği yapmaktan ziyade topluma gerçekçi hedefler vermek gibi bir görevim olduğunu düşünüyorum. Belki popülist bir adam olmadığım içindir, öyle de olmak istemiyorum. Kuralardan sonra bunları konuşmanın daha doğru olacağını düşünüyorum."
Lazio Teknik Direktörü Petkovic
Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkovic de düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor karşısında daha fazlasını hak ettiklerini belirterek, "Çok iyi iş çıkarmadık ama onlar da öyle. Biraz arzu ve istek eksikliği, güven eksikliği vardı. Tam mutlu olduğumu söyleyemem. Oyun çok istediğimiz gibi olmadı. Takım biraz daha fazlasını hak ediyordu" dedi. Petkovic, "Bu akşam daha iyi oyun çıkmasını istedik hatta en azından bir gol olmasını istiyorduk ama istediğimiz gibi olmadı. Sonuca ulaşamadığımız için üzgünüz. Sanıyorum çok az bir şansa ihtiyacımız vardı ama olmadı" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...