Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abdülkadir Molla'nın idamına ABD'den ilk yorum

Abdülkadir Molla'nın idamına ABD'den ilk yorum

DÜNYA Haberleri

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla'nın idam edilmesini değerlendirdi.

Abdülkadir Molla'nın idam kararı sonrası ülkede durumun hassas olduğunu belirten Harf, taraflara itidalli davranma çağrısında bulundu. Harf, "Şu anda Bangladeş'te durum çok hassas ve biz tüm tarafların itidalli olmasını, şiddetten kaçınmalarını, bu kilit Bir Nokta, ve görüşlerini barışçıl şekilde ifade etmelerini şiddetle tavsiye ediyoruz. Uzun süredir yetkililere, mahkemelerin özgür, şeffaf ve uluslararası standartlara uyumlu bir şekilde yapılması noktasında çağrıda bulunduk ama tüm partiler ve destekçilerinin de şiddetten uzak kalıp görüşlerini barışçıl şekilde ifade etmeleri yönünde ısrarcı olduk. Önümüzdeki zaman diliminde de bunun böyle devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...