Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş 'Melek Anne' için özel uçak kaldırıyor

Beşiktaş 'Melek Anne' için özel uçak kaldırıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş camiası annesini kaybeden Tolga Zengin'i yalnız bırakmayacak.Tüm takım teknik heyet yöneticiler ve kulüp çalışanları özel uçakla Trabzon'a gidecek

Beşiktaş 'ın milli kalecisi Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin, uzun süredir girdiği hayat mücadelesini dün kaybetti. Melek Zengin nbsp;kanser tedavisi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümü Hastanesi'nde hayatını kaybetti. nbsp; Son olarak, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sarı lacivertli taraftarlara 'Bütün anneler 'Melek'tir. Geçmiş olsun Tolga' yazılı pankartı açtırtarak bütün futbolseverleri birleştiren Melek Zengin, ne yazık ki kansere yenik düştü.
TOLGA İSTANBUL'A DÖNDÜ KARA HABER GELDİ
Önceki gün annesinin durumunun ağırlaşması üzerine Trabzon'a giden Tolga Zengin, dün tekrar İstanbul'a döndü. Ancak Tolga havaalanına iner inmez kara haberi aldı. Annesinin vefat ettiğini öğrenen başarılı kaleci, tekrar apar topar memleketine döndü. Tolga, annesi Trabzon'a döndüğünden bu yana her hafta teknik direktör Slaven Bilic'ten aldığı izinle annesini ziyarete gidiyordu.
TÜM TAKIM TRABZON'A GİDECEK
Tolga Zengin dün akşam Trabzon'a dönerken, takım arkadaşları, teknik heyet , yöneticiler ve kulüp çalışanları ise bugün özel bir uçak ile Trabzon'a gitmeyi planlıyor. Tolga'nın annesi Melek Zengin'in cenaze töreni için tüm takım özel uçak bulunduğu takdirde, Trabzon'a gidip, akşam İstanbul'a dönecek.
CENAZE BUGÜN KALDIRILACAK
Melek Zengin, bugün ikindi namazının ardından Trabzon İskenderpaşa Camisi'nde kılınacak olan cenaze namazından sonra Bostancı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cenazeye Beşiktaş futbol takımı da özel uçakla gelerek tam kadro katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...