Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamas'tan inanılmaz İsrail iddiası

Hamas'tan inanılmaz İsrail iddiası

DÜNYA Haberleri

Hamas'ın Dini İlişkiler Bakanı İsmail Radwan, İsrail'in Kudüs'teki El Aksa Camii'ni yıkmak için yapaydeprem saldırısında bulunduğunu savundu.

Filistin'deki Hamas hükümetinin dini ilişlikerden sorumlu bakanı İsmail Radwan, Mesleki Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde katıldığı etkinlikte, İsrail'in, Hezekiel kitabında mimari olarak tasvir edilen ve Kudüs'teki Tapınak Tepesi'nde İsrail'in Tanrısı'nın kalıcı mekanı olarak belirtilen Üçüncü Tapınak (Hezekiel Tapınağı)'ı yapabilmek için bu alanda bulunan El AksaCamii'niyapay deprem saldırısı ile yıkmaya çalıştığını iddia etti.
FİLİSTİN ORDUSUNA ÇAĞRI
El Aksa Camii'nin korunması için Filistin Ordusu'na çağrıda bulunan Radwan, İsrail ile Filistin hükümeti arasında devam eden barış görüşmelerinin, aslında bu tapınağı yapma emellerini gizlemek için bir araç olduğunu savundu. Hamas Bakanı'nın açıklamaları, İsrail'de beklenen büyük bir depremi de yeniden gündeme getirdi. İsrail Haberleşme ve Savunma Bakanı Gilad Erdan, Ekim ayında yaptığı bir konuşmada, İsrail'i şiddetli bir depremin beklediğini ve olası depremde en az 7 bin İsrail vatandaşının ölebileceğine dikkat çekmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...