İşte Erdoğan'ın İzmir adayı

İşte Erdoğan'ın İzmir adayı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olduğunu açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olduğunu bildirdi. Başbakan Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti: ''İzmir'i yeniden dünya markası yapacak süreci bugün burada başlatıyoruz.'' "Türkiye'de hiçbir vilayetin yaşam tarzına karışmadık. İzmir'in yaşam tarzına da bugüne kadar karışmadık, karışmayız. Buna karışılmasına da göz yummayız. Yaşam tarzlarına karışmak tek parti zihniyetinin siyasetidir. Yaşam tarzlarına karışmak, korku, tehdit siyaseti üretenlerin işidir. Biz özgürlerden yana olduk, özgürlüklerden yanayız."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...