Tolga Zengin'i acı gününde sevindiren kare

Tolga Zengin'i acı gününde sevindiren kare

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli kalecisi Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in cenazesi için 63 kişiyle Trabzon'a gelen Beşiktaş kafilesini Trabzonspor'un takım otobüsü karşıladı.

Beşiktaş, Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in cenazesi ne katılmak üzere Trabzon'a geldi. Siyah beyazlı futbolcular takım arkadaşlarını bu zorlu günde yalnız bırakmazken, eski takım arkadaşları da cenaze töreninin yapıldığı İskender Paşa Camii'ne Tolga Zengin'e destek olmak için hazır bulundular. İkindi namazından önce cami bahçesinde taziyeleri kabul eden milli kaleci, metanetli durmaya çalışsa da cenaze namazının kılınmaya başlaması ile gözyaşlarına daha fazla hakim olamadı.

Tolga Zengin'i acı gününde sevindiren kare
CENAZE TÖRENİNDEN NOTLAR
- Yapılan cenaze töreninin ardından merhumenin naaşı defnedilmek üzere Trabzon Bostancı Mezarlığı'na götürüldü...
- Tolga, dua edildiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı...
- Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Tolga'nın yanına geldi. O da taziyeleri kabul ediyor.
- Trabzonspor takımı da İskenderpaşa Camii'ne geldi...
- Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman yaptığı açıklamada; Böyle durumlarda söylenecek bir söz yok.. Çok sevdiğimiz kardeşimizin bu günde acısını paylaşmaya geldik..Melek Annemizin mekanı cennet olsun.
- Tolga Zengin, İskenderpaşa Camisi'ne gelen arkadaşlarının taziyelerini kabul etti...
FİKRET ORMAN'LA BİLİÇ DE GELDİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Şubesi ve Transferden Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Slaven Biliç ve futbolculardan oluşan 63 kişilik kafile, saat 11.45'te özel uçakla Trabzon Havalimanı'na indi.
ŞENOL GÜNEŞ DE UÇAKLA GELDİ
Siyah beyazlı tüm takımın bulunduğu kafilede sadece Dentinho yer almadı. Trabzonspor'un ve milli takımın eski teknik direktörü Şenol Güneş de siyah beyazlı takımın uçağıyla Trabzon'a geldi. Siyah beyazlı kafileyi, havalimanında Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran karşıladı.
TAKIM OTOBÜSÜNÜ GÖNDERDİ
Trabzonspor'da Beşiktaş'a jest yaparak takım otobüsünü siyah beyazlı takımın kullanımına tahsis etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'da kulübün VIP minibüsünü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri için havalimanına gönderdi. Çarşı grubu da bu jest için Twetter hesabından Trabzonspor'a teşekkür etti.
ORMAN FUTBOLCULARDAN AYRILMADI nbsp;
Ancak Başkan Orman, yöneticiler ve Biliç, takımla birlikte ön camında "Beşiktaş" yazısı bulunan Trabzonspor otobüsüne bindi. Siyah beyazlı kafile, daha sonra bir restorana giderek basına kapalı öğle yemeği yedi. Yemeğe Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...