Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılın oyuncusu Ronaldo

Yılın oyuncusu Ronaldo

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, "World Soccer" dergisi tarafından yılın en iyi oyuncusu seçildi.

Cristiano Ronaldo, "World Soccer" dergisi tarafından yılın en iyi oyuncusu seçildi. nbsp;İngiliz merkezli "World Soccer" dergisinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve yılın en başarılı oyuncusu, kulübü ve teknik adamının belirlediği oylamada, bu yılın en iyi oyuncusu ödülü Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'ya gitti. nbsp;Dünya genelindeki gazetecilerin ve futbol yorumcularının oylarıyla belirlenen yarışmanın ilk üç sırasında, FIFA Ballon d'Or (Altın Top) Ödülü'nde son üçe kalan adaylar yer aldı. Oylamada, Ronaldo bin 75 oyla zirvenin yeni sahibi olurken, ikincilik 926 oyla Arjantinli Lionel Messi'nin, üçüncülük ise 870 oyla Fransız oyuncu Franck Ribery'nin oldu. İsveçli Zlatan İbrahimoviç ise 658 oyla dördüncü sırada kaldı. nbsp;Arsenalin Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil listede 18'inci, Borussia Dortmundlu İlkay Gündoğan ise 29. sırada yer buldu. nbsp;World Soccer dergisinde "en iyi oyuncusu" seçilen futbolcular, Altın Top Ödülü'nü de genellikle kazanıyor. İki tarafın en iyi futbolcu kategorisinde düzenlendiği son 16 organizasyonun 14'ünü aynı adayların kazanması, dikkat çekiyor. nbsp;Yılın en iyi takımı kategorisinde, geçen sezonu Şampiyonlar Ligi dahil 3 kupayla kapatan Bayern Münih ilk sıraya ulaşırken, Atletico Madrid ikinci, Borussia Dortmund ise üçüncü sırada yer aldı. nbsp;Yılın en iyi teknik adamı listesinde ise Bayern Münih'in eski teknik direktörü Jupp Heynckes birinci, Borussia Dortmund'tan Jürgen Klopp ikinci, Atletico Madrid'ten Diego Simeone üçüncü oldu.
Ronaldo hayranlarına müjde
Bu arada, Cristiano Ronaldo'nun resmi hayran sitesi "VivaRonaldo.com" adlı internet sitesi açıldı. Ronaldo hayranları, düzenlenen çeşitli yarışmaları kazanması halinde, yıldız oyuncunun imzalı fotoğrafı, ücretsiz maç bileti gibi ödülleri kazanabilecek.
Sitede, akıllı cep telefonları için indirilebilen uygulama da bulunuyor. Portekizli oyuncu, siteyi sıkça ziyaret ederek hayranlarıyla iletişime de geçecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...