Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gitmemi başkan Ünal Aysal istedi

Gitmemi başkan Ünal Aysal istedi

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyelerinden Abdurrahim Albayrak, yöneticilikten ayrılmasını kulüp başkanı Ünal Aysal'ın istediğini söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyelerinden Abdurrahim Albayrak, yöneticilikten ayrılmasını kulüp başkanı Ünal Aysal'ın istediğini söyledi. nbsp;Albayrak, yöneticiliğinin bitmesine çok üzüldüğünü belirterek, "Keşke bitmeseydi. Neden ayrıldığımı başkalarına soracaksınız. Biz istemedik ki. Kim istedi? Ali Dürüst mü, Adnan Öztürk mü, Refik Arıkan mı istedi? Ali Gürsoy mu istedi? Mete Başol mu istedi? Abdurrahim Albayrak mı istedi? Celal Gürcan mı, Semih Haznedaroğlu mu istedi? Sadece başkan ve etrafındakiler istedi" dedi. nbsp;Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın istediği insanlarla çalışabileceğini ifade eden Abdurrahim Albayrak, şunları söyledi: nbsp;"Vermiş olduğu karara da saygı duyuyorum. Ben burada kimseye bir şey söylemiyorum ama kırgınlığım var, çok büyük kırgınlığım var. Bizim zaten bir senemiz kalmıştı. Dördüncü yıldızı taksaydık, geçen seneki şampiyonluğu bütün taraftarlarımızla doyasıya yaşasaydık gam yemezdim. Tüm bunların üzerine iki gün sonra kapıya konmak çok acı verici. Bu içimde büyük bir acıdır, büyük bir yaradır. Çünkü çok yorulduk, çok çalıştık, çok çabaladık. Gece uyumadık, gündüz uyumadık. Ordu deplasmanında hiç unutmuyorum, Ali Dürüst, beni deniz kenarında buldu. Gecenin üçü, dördüydü. Stresten uyuyamıyordum. Geldi, bana uyku hapı verdi, beni uyuttu. O stresi yaşamayı kimse bilemez. Maç akşamları o stresi yaşamak lazım. Ama o kadar stresten sonra geliyorsunuz şampiyon oluyorsunuz, sonra başkan 'seçime gidiyorum' diyor. O kadar şeyden sonra sana 'güle güle' diyor." nbsp;Albayrak, yaşadıklarına rağmen Galatasaraylı olarak elinden geleni her zaman yapacağını ifade ederek, "Ben yine futbolcuları arıyorum. En son Hamit Altıntop'u aradım, moral verdim. Futbolcu kardeşlerimle hep konuşuyorum. Çünkü ben Galatasaraylıyım. Galatasaraylıysanız illa yönetimde olmanız gerekmiyor. Eğer Galatasaraylıysanız, yönetimden böyle gönderilmeniz de gerekmiyor. Galatasaraylıysanız, hocanın da böyle gönderilmesi gerekmiyor" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi, günü geldiğinde kulübe geri döneceğini dile getirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...