Bursaspor'da Belluschi üzüntüsü

/ Kaynak: AA
Bursaspor'da Belluschi üzüntüsü

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da Fernando Belluschi'nin son idmanı ağrıları nedeniyle yarıda bıraktığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'de 16 Aralık Pazartesi akşamı nbsp;deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. nbsp;Özlüce Tesisleri'ndeki sahaların kar yağışından etkilenmesi yüzünden iki gündür Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden kulübün pilot takımı Yeşil Bursa'nın, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sahasında antrenman yapan yeşil-beyazlılar, bugün yeniden kendi tesislerine döndü. Teknik Direktör Christoph Daum gözetiminde yaklaşık 2 saat süren çalışmada, sakatlıkları süren Pinto ile Basser takımdan ayrı koşu ve yürüyüş yaptı. Her iki oyuncunun Trabzonspor karşısında forma giyemeyecekleri bildirildi. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, topla pas ve koordinasyon, kanatlardan gol çalışması ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Alman teknik adam, zaman zaman çalışmayı durdurarak oyuncularını uyardı. Bu arada antrenman sırasında sağ kalçasında ağrıları artan Arjantinli oyuncu Fernando Belluschi, çalışmayı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti. Deneyimli oyuncunun Trabzon deplasmanında takımdaki yerini alacağı belirtildi. nbsp;
Yeşil-beyazlılar, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın devam edecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...