Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak Valisi İpek, 'Büyük bir faciayı atlattık'

Şırnak Valisi İpek, 'Büyük bir faciayı atlattık'

YAŞAM Haberleri

Şırnak Valisi Hasan İpek, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Cizre-Nusaybin karayolunun iki taraflı ulaşıma açıldığı belirterek açıklamalarda bulundu

Şırnak Valisi Hasan İpek, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Cizre-Nusaybin karayolunun iki taraflı ulaşıma açıldığı belirterek, "Büyük bir faciayı ucuz atlattık" dedi. Vali İpek, kapanan yolda incelemelerde bulunduktan sonra geldiği Cizre ilçesinde, yürütülen çalışmalar hakkında gazetecilere açıklama yaptı. İpek, Cizre-Nusaybin karayolunun yoğun kar yağışı nedeniyle araçların sağa sola kayması sonucu meydana gelen büyük sıkışıklık nedeniyle kapandığını söyledi. Araçların her iki şeridi ihlal ettiği için kapanan yolun açılmasının çok zor olduğunu kaydeden Vali İpek, "Büyük bir faciayı ucuz atlattık. 20 kilometre Cizre tarafında, 20 kilometre de Nusaybin tarafında araç sıkışıklığı vardı. Yoğun bir çalışma sonucunda uluslararası karayolunu trafiğe açtık" dedi. Yolun kapanması nedeniyle mahsur kalan vatandaşlardan özür dileyen Vali İpek, "Keşke araçlar karşı şeridi kapatmasaydı da yolu yarım saat içinde açsaydık ama maalesef uzun süre yolda mahsur kalan insanlarımız oldu. Bu anlamda vatandaşlarımızdan özür diliyoruz" diye konuştu. Vali İpek, mahsur kalanlara Cizre Kaymakamlığı ve askeri birlikler tarafından 20 bin kumanya dağıtıldığını kaydederek, yolun ulaşıma açılmasında ve mahsur kalan vatandaşlara yardımlarından dolayı güvenlik birimleri ile kurum çalışanlarına teşekkür etti. İpek, kapanan yol nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların kendisini aradığını, her türlü yardımı yaptıklarını da sözlerine ekledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...