İstanbul'da taksiciyi bayıltan şüpheli Kastamonu'da yakalandı

/ Kaynak: AA
İstanbul'da taksiciyi bayıltan şüpheli Kastamonu'da yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Müşteri gibi bindiği ticari taksinin sahibini bayıltarak aynı araçla Kastamonu'ya kadar gelen kişi, polisin "dur" ihtarına uymadı. Şüpheli yakalandı.

İstanbul'da müşteri gibi bindiği ticari taksinin sahibini bayıltarak aynı araçla Kastamonu'ya kadar gelen şüpheli, polisin "dur" ihtarına uymadı ve yaşanan kovalamaca sonunda yakalandı.Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 34 TAA 28 plakalı ticari taksiyi, Kastamonu Daday çevre yolunda durdurmaya çalıştı.Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan otomobilin sürücüsü İsmail Ö, Araç ilçesinden, durumdan habersiz olduğu öğrenilen Ü.T'yi isimli şahsı da yanına alarak kaçmaya devam etti.İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaşanan kovalamacanın sonunda, Taşköprü yolunun 13. kilometresinde şüpheli aracı durdurdu.Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan İsmail Ö'nün, emniyetteki işlemleri ve sağlık kontrolünün ardından İstanbul'dan gelen polis ekibine teslim edileceği öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...