Elbet bir gün buluşacağız

Elbet bir gün buluşacağız

Ekonomi Haberleri

Son günlerde siyaseti bırakacağı konuşulan Çağlayan, İHKİB'in vefa gecesinde ihracatçılara 'yol arkadaşlarım' diye seslendi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Konfeksiyon ve hazır giyim sektörümüz, Türkiye'yi 2023'e taşıyan en önemli lokomotiflerden biri olacak" dedi. Çağlayan, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen "Vefa Gecesi"ne katıldı. İhracatçılara "Yol Arkadaşlarım" diye seslenen Çağlayan, şunları söyledi. "2023'e, Türkiye'nin 500 milyar dolar ihracat yaptığı bir tarih olarak bakıyoruz. Buna inanmayanlar hazır giyim, konfeksiyon sektörünün nereden nereye geldiklerini gördükleri zaman kalpten inanacaklardır." Zafer Çağlayan, kendisine plaket takdim edilmesinin ardından katılımcılara piyano ile "Elbet bir gün buluşacağız" şarkısını çaldı. İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi ise, hazır giyim ailesi olarak Cumhuriyet'in 100. yılında 60 milyar dolarlık ihracat hedeflerini aşmakla kalmayacaklarını dile getirerek, "Bu ülkenin yüz akı olmaya devam edeceğiz" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...