Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD basınından Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak yorum

ABD basınından Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak yorum

GÜNDEM Haberleri

Wall Street Journal gazetesi, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini AK Parti iktidarı karşısında azalan şansını artırmak için düzenlediğini öne sürdü.

Wall Street Journal Gazetesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun ABD ziyareti sırasında yaptığı röportajı yayımladı. Gazete, Kılıçdaroğlu'nun, ABD ziyaretini AK Parti iktidarı karşısında azalan şansını artırmak için düzenlediğini öne sürdü. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinin zamanlamasına da dikkat çeken WSJ, Obama yönetimiyle Başbakan Erdoğan'ın arasının eskisi kadar iyi olmadığını fırsat bilen Kılıçdaroğlu'nun Washington'ı ziyaret etmeyi planladığını yazdı. CHP liderinin, iktidara karşı avantaj sağlamak için dış politikaya yöneldiğini iddia eden gazete, CHP'nin Suriye konusundaki politikasına da yer verdi. Kılıçdaroğlu'nun Beşşar Esad'la ilgili muhalefet olarak bir tavırlarının olmadığını da vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...