Başarısızlık ödülü Conte'nin

Başarısızlık ödülü Conte'nin

SPOR Haberleri

Juventus teknik direktörü Antonio Conte, İtalya'da uluslararası arenada başarısız olan isimlere verilen Altın Tapir ödülüne layık görüldü.

Antonio Conte ilginç bir ödülün sahibi oldu. İtalyan teknik adam, İtalya'da uluslararası arenada başarısız olan isimlere verilen Altın Tapir ödülüne layık görüldü. Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a elenmesinin yankıları devam ederken teknik direktör Conte enteresan bir ödüle sahip oldu. Ünlü bir İtalyan şov olan Striscia La Notizia'nın milli seviyede hayal kırıklığı yaşayan isimlere verdiği 'Tapiro d'oro' yani "Altın Tapir" ödülü Conte'ye uygun görüldü. Güney ve Orta Amerika ile Güneydoğu Asya'nın ormanlık bölgelerinde yaşayan ve domuza benzeyen bir hayvan olan tapirin karakterize edildiği ödülü alan Conte'nin bu espirili ödüle aynı şekilde cevap vermesi gözlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...