Adnan Januzaj, futbolu Manchester'da bırakmak istiyor

/ Kaynak: AA
Adnan Januzaj, futbolu Manchester'da bırakmak istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Manu'nun genç yeteneği Adnan Januzaj, kulübünde çok mutlu olduğunu ve futbol hayatını Manchester United'ta sonlandırmak istediğini açıkladı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın genç yeteneği Adnan Januzaj, futbol kariyerini kulübünde noktalamak istediğini söyledi. Kulüp televizyonuna konuşan Januzaj, kulübüyle iki ay önce imzaladığı 5 yıllık sözleşmeye değinerek, "İlk tercihim her zaman Manchester United'tı, bu nedenle sözleşmeye imza attım" dedi. "Kırmızı Şeytanlar"da mutlu olduğunu vurgulayan genç oyuncu, "İstendiği takdirde hayatım boyunca bu kulüpte oynamaya hazırım" ifadesini kullandı. Maçlarda kanat bölgesinde görev aldığını hatırlatan 18 yaşındaki futbolcu, "Sahada en iyi olduğum yer, forvet arkasında 10 numara oynamak. Küçüklüğümden bu yana bu bölgede oynuyorum. Kanatlarda ya da savunmada görev verilirse de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım" diyerek Manchester United Teknik Direktörü David Moyes'e mesaj gönderdi. Futbolun yaşla ilgisi olmadığını ve kendine güvendiğini belirten Adnan Januzaj, 2 gol attığı Sunderland ile oynanan lig maçını hatırlatarak, "Hocam bana görev verdi, attığım gollere çok sevindim. A Takım'da oynamak istiyorsam, kendimi kanıtlamalı ve gollerime devam etmeliyim" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...