Fenerbahçe'de kadroya giremedi, Alman devine gidiyor

Fenerbahçe'de kadroya giremedi, Alman devine gidiyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'ye sezon başında gelen ancak yabancı kontenjanı nedeniyle forma şansı bulamayan Kadlec, ara transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan ancak yabancı kontenjanı, Caner Erkin'in performans patlaması yaşaması sonrası forma şansı bulamayan Michal Kadlec, ara transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alman takımlarıyla görüştüğünü doğrulayan Kadlec, sakatlıklar nedeniyle zorlu günler yaşayan Borussia Dortmund için; "Dortmund'un bir oyuncuya teklifte bulunup onun reddetmesi kolay değil. Bu teklifi seve seve bir doğum günü hediyesi olarak görürüm" dedi. Fenerbahçe'ye isteyerek geldiğini ancak kontenjan durumunun kendisine oynama şansı bırakmadığını belirten Kadlec; "Fenerbahçe'nin gelen teklife ne cevap verdiğini bilmiyorum. Dortmund'un veya diğer kulüplerin teklifi nedir, kulüp neler ister bilemiyorum ama ben kulübe kiralanmayı kabul edeceğimi söyledim" ifadelerini kullandı.
"DORTMUND TEKLİFTE BULUNAN TEK KULÜP DEĞİL"
Kadlec için konuşulan rakamlar olarak, Dortmund'un 6 aylık kiralık teklifi verdiği ve satın alma opsiyonu olarak 3.5 milyon euro önerdiği belirtilen Kadlec; "Oynamak istiyorum ancak burada şansım çok az. Bu Fenerbahçe ile değil, yerel durumla alakalı. Türkler oynuyor ve Türkler ancak Türkler'le değişiyor. Yedek bile oturamıyorsunuz. Sadece tribündesiniz. Ben bunu istemiyorum." diyerek durumunu ifade eden Çek Milli savunmacı; "Dortmund bana teklifte bulunan tek kulüp değil. Stuttgart ve Bremen de var" diyerek taliplerini Çek medyasına açıkladı.
29 yaşındaki savunmacı; "Herhangi bir kulüple oturup en ince detayları konuşmadık ama kontak halindeyiz. Düşündüğümüz şey, ara transferde benim için ne tür opsiyonların varlığı. Ben sadece farklı durumlara kendimi hazırlıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...