İşte yepyeni bir akıllı saat daha

İşte yepyeni bir akıllı saat daha

TEKNOLOJİ Haberleri

Qualcomm, yüzde yüz iştiraki olan Qualcomm Connected Experiences, Inc.'in, Qualcomm Toq ('talk') akıllı saatini müşterilerine sunacağını duyurdu.

Android tabanlı akıllı telefonlar ile uyumlu olan ve özel Qualcomm MEMS Technologies, Inc.'in QualcommMirasol ekran teknolojisi ile donatılan Toq, günlerce süren pil ömrü ve parlak güneş ışığında bile görülebilirlik özellikleri ile kesintisiz bir akıllı saat deneyimi sunar. 349,99 dolar'dan başlayan fiyatlara satışa sunulan Toq, toq.qualcomm.com internet adresi üzerinden sipariş edilebilir. Qualcomm CEO'su ve başkanı Paul E. Jacobs: "Toq smartwatch, düşük güç tüketimli Mirasol ekran, AllJoyn etkileşimleri ve WiPower LE kablosuz şarj gibi, gelişmekte olan giyilebilir teknolojiler kategorisini tanımlayacak temel Qualcomm yeniliklerini sunuyor. Toq, geleneksel saatler gibi bir açma/kapama düğmesi olmadan bilgileri görüntülüyor. Bildirim ve içerikleri alabilmesi için akıllı telefon ile eşleştirilen Toq, fiziksel ve dijital yaşamlarımızı sorunsuz bir şekilde birleştiriyor. nbsp;Bunları ve başka sektör öncüsü teknolojileri kullanarak, ortaklarımız ve biz yeni ürün fırsatları ve müşteri deneyimleri sunacağız," diye konuştu.(chip.com.tr)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...