Emre Belözoğlu'nun babası da dolandırıldı

Emre Belözoğlu'nun babası da dolandırıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu'nun babası Mehmet Belözoğlu, arazi için aracılara 346 bin lira verdi. Sahte aracılar paralarla kayboldu.

Oyuncu Asuman Dabak, futbolcu Burak Yılmaz, diyetisyen Prof. Dr. Canan Karatay, yazar Adalet Ağaoğlu'nun eşi Halim Ağaoğlu'ndan sonra bir ünlü isim daha dolandırıcıların ağına düştü. Ticaretle uğraşan Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun babası Mehmet Belözoğlu, yatırım için Milli Emlak Müdürlüğüne ait Fatih'teki bir arsayı 50 yıllığına kiralamak istedi. Araya giren iki aracı ise müdürlükte tanıdıklarının olduğunu söyledi.
'KISA SÜREDE SONUÇ ALIRIZ'
İkili kısa sürede araziyi kiralayabileceklerini söyledi. Belözoğlu, işlerinin hızlı sonuçlanması ve araziyi kiralayabilmek için Ali Ç. ve Şahin E.'ye 346 bin lira para verdi. Parayı alan iki kişi arsayı kiralamak isteyen Mehmet Belözoğlu'nun telefonlarına bir daha çıkmamaya başladı. Parayı ödemesine rağmen kiralamak istediği arsa işlemlerinin bitmemesi üzerine Mehmet Belözoğlu savcılığa müracaat ederek Ali Ç. ve Şahin E. hakkında dolandırıcılık suçlaması ile şikayetçi oldu. Gözaltına alınan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emre Belözoğlu da babasının başına gelen bu kötü olayda sonra oldukça moralinin bozuk olduğu belirtildi. (Kaynak: Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...