Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon Bursa rekabetinde üstünlük kimde

Trabzon Bursa rekabetinde üstünlük kimde

SPOR Haberleri

Süper Lig'de bugüne kadar Trabzonspor ile Bursaspor arasında yapılan 74 lig maçında Bordo-Mavili takımın galibiyetlerde 38-10 üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig'de Trabzonspor ile Bursaspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla ligde 75. kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ile Bursaspor arasında günümüze kadar yapılan 74 lig maçında, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 38-10 üstünlüğü bulunuyor. 26 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 109 gol atarken kalesinde 52 gol gördü. Bordo-mavililer, Bursaspor ile sahasında oynadığı lig maçlarında tarihindeki tek yenilgiyi geçen sezon 1-0'lık sonuçla aldı. Bordo-mavili takım, sahasındaki 37 maçta, 24 galibiyet, 12 beraberlik, 1 mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 62 gol atarken 15 gol yedi. İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri de Trabzonspor, 1988-89 sezonunda deplasmanda 6-0, 2001-2002 sezonununda kendi evinde 5-0'lık sonuçla elde etti. Geçen sezon her iki takım arasında oynanan maçları ise deplasmanda 1-0, sahasında da 3-2 olmak üzere Bursaspor kazanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...