Galatasaray Olimpiyat Stadı'na dönüyor

Galatasaray Olimpiyat Stadı'na dönüyor

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası'nda 18 Aralık Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Balıkesirspor maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılmasına karar verildi.

Ziraat Türkiye Kupası 'nda 18 Aralık Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Balıkesirspor maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılmasına karar verildi. TrtSpor'da yer alan habere göre; Juventus karşılaşmasında yağan kar sonrası, sahası oldukça bozulan sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Balıkesir maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'na oynamak için TFF'ye başvurmuştu. TT Arena'nın zeminiyle ilgili bir açıklama yapan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Zemin çalışmalarını yapan özel şirketten rapor aldık. Çimlerin köklerinde herhangi bir kopma olmadığı ve zeminin ocak ayının 15'inde eski haline geleceği yönünde bir rapor sunuldu" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...