Sahaya dalan taraftar Fernandes'e tekme tokat girişti

Sahaya dalan taraftar Fernandes'e tekme tokat girişti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 80. dakikasında bir taraftar sahaya girerek Manuel Fernandes'e tekme tokat daldı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 80. dakikasında bir taraftar sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldırdı.Kasımpaşa tribünlerinden sahaya atlayan bir taraftar Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'e saldırdı.Bir anda sahaya atlayan taraftar Fernandes'e tekme tokat girişti. Portekizli oyuncu yerde kalınca Beşiktaş'ın iki oyuncusu Almedia ve Motta, sahaya giren taraftara vurdu.Fernandes'e saldıran taraftarı tekmeleyen Almeida ve Motta, hakem Barış Şimşek tarafından karşılaşmanın 81. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Aynı olay geçen yıl da oldu! Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada bir taraftarın sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldırması Türkiye'nin gündemine oturdu.Ligin 15. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yaşananlara aslında pek de yabancı değiliz. Geçen yıl da ligin 27. haftasında Kasımpaşa ile Bursaspor arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada da Bursaspor'un kalecisi Harun Tekin, maç sonrasında Kasımpaşalı taraftar ile saha içerisinde kavga etmişti.Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın bitiş düdüğünü çalmasıyla beraber sahaya giren bir taraftar, kaleci Harun Tekin'e saldırmış ve bunun üzerine de kaleci Harun da saldıran taraftara tekme-tokat ile karşılık vermişti.Yaşadığı olayın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Harun'a 4 maç ceza verilmiş ancak Tahkim Kurulu bu cezayı 2 maça indirmişti.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...