Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5 kişi tarafından öldüresiye dövülen genç canını zor kurtardı

/ Kaynak: İHA
5 kişi tarafından öldüresiye dövülen genç canını zor kurtardı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Milas'ta husumetlisi olduğu iddia edilen 5 kişi tarafından öldüresiye dövülen genç, canını bir evin bahçesine sığınarak kurtardı.

Edinilen bilgiye göre; Milas'ın Beçin beldesinde meydana gelen olayda Aydın D., daha önce husumetleri bulunduğu ileri sürülen 5 kişi tarafından darp edilmeye başladı. Pazar Sokak'ta bulunan aile çay bahçesi civarında Aydın D'ye sopalarla saldırmaya başlayan şahıslar mahalle sakinlerinin ikazlarına rağmen yaralıyı darp etmeyi sürdürdü. Aldığı darbelerle aşırı kan kaybeden Aydın D., mahalledeki bir evin bahçesine sığındı.Sesler üzerine dışarı çıkan ev sahipleri durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada şahıslar olay yerini terk ederken; 112 Acil Servis ekipleri ağır yaralı Aydın D'yi ambulansa alarak 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine götürdü. Polis ekipleri de görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda saldırganların kimliklerini tespit edebilmek için çalışma başlattı. Edinilen bilgiye göre vücudunun birçok yerine sert darbeler alan yaralının tedavisi devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...