Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olay isimden şaşırtan açıklama, 'Neden Beşiktaş atağını kesti'

Olay isimden şaşırtan açıklama, 'Neden Beşiktaş atağını kesti'

SPOR Haberleri

Kasımpaşalı Ryan Donk, Beşiktaş maçında sahaya giren ikinci topu eline alıp rakibin atağını kestiği pozisyonu ve maçı değerlendirdi.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın ardından ev sahibi ekibin savunmacılarından Ryan Donk açıklamalarda bulundu.Donk, ikinci yarıdaki oyunlarıyla skora gitmeyi bildiklerini söyleyerek maça damga vuran sahaya giren ikinci topla Beşiktaş atağını kestiği pozisyonda da kararın yanlış olduğunu savundu.İşte Donk'un açıklamaları:"Beşiktaş, çok atak oynadı ilk yarıda. Beşiktaş'ın hızını ikinci yarıda Kasımpaşa olarak çok daha baskılı oynayarak kestik. İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti hakettiğimizi düşünüyorum." "Topu önce dışarıya çıkartmak istedim. Top elimde kaldı, ben de ne yapacağımı bilemedim. Ardından Beşiktaş Almeida ile pozisyon buldu. Karar yanlış bana göre" ifadelerini kullandı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...