Rıdvan Dilmen, 'Hep mi Beşiktaş'a olacak'

Rıdvan Dilmen, 'Hep mi Beşiktaş'a olacak'

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, Hakem Barış Şimşek'in bir çok hata yaptığı Kasımpaşaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Hakem Barış Şimşek'in bir çok hata yaptığı Kasımpaşaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. nbsp;
HEP Mİ BEŞİKTAŞ'A OLACAK ARKADAŞ
Dilmen, Almeida'nın gole gittiği anda sahaya giren ikinci bir topu diğer topa fırlatan Donk'un pozisyonu için, ''Bana göre pozisyon penaltıydı. Beşiktaş'a üzülüyorum. Böyle tuhaf hatalar hep Beşiktaş'a mı olacak arkadaş?'' şeklinde konuştu.
FERNANDES'İN YERİNDE OLMAK İSTEMEM
Saha olaylarıyla ilgili de yorumda bulunan Dilmen, ''Sahaya giren taraftar Beşiktaşlı mı Kasımpaşalı mı onu bilemem ancak Fernandes'e protesto eden Beşiktaşlı taraftarlardı. Açıkcası Fernandes'in yerinde olmak istemem, işi kolay değil. Beşiktaşlı yöneticilerin soğukkanlı hareket etmesi lazım.'' diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...