Fernandes kararını verdi, gitmek istiyor

Fernandes kararını verdi, gitmek istiyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dün akşam oynanan karşılaşmada taraftarın tepkisini gören Fernandes maç sonrasında takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmanın 81. dakikasında bir taraftarın sahaya atlayarak Fernandes'i tekmelemesi sonucu saha karıştı. Traftarı tekmeleyen Motta ve Almeida kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Fernandes maçtan sonra yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta ve Türkiye'de artık oynamak istemediğini dile getirdi. Taraftarın saldırısından sonra oyundan çıkmak isteyen Fernandes, Bilic'in direktifi doğrultusunda maçta kalan dakikalarda yer aldı. Portekizli yıldız maç sonunda "Taraftar beni sevmiyor, yapılanları kabul edemem ve burada artık oynamak istemiyorum" şeklinde açıklama yaptı. Takım otobüsüne binmeyen Manuel Fernandes'in taksiyle evine döndüğü belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...