Galatasaray, Swansea City'nin golcüsünün peşinde

Galatasaray, Swansea City'nin golcüsünün peşinde

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig'de forma giyen Swansea City'nin golcüsü Michu ile ilgilendiği iddia edildi.

nbsp;İngiltere basınında çıkan iddiaya göre, kadrosunda Didier Drogba, Wesley Sneijder gibi isimleri bulunduran sarı kırmızılı ekip, İspanyol forveti kadrosuna katarak Ocak ayında bombayı patlatmayı hedefliyor. Kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçen sezon geçiren Michu, yükselen performansı ile birlikte İngiltere'de Arsenal ve Liverpool gibi takımların da transfer listesine girmeyi başarmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Premier Lig'de çalıştığı dönemde golcü futbolcu Michu'ya ilgisi olduğu ifade edildi. İtalyan hocanın Burak Yılmaz'ın gönderilmesinin ardından doğacak boşluğa Michu'nun getirilmesini istediği iddia edildi. Yıldız futbolcu bu sezon 12 Premier Lig maçında 2 gol atarken Avrupa Ligi'nde ise toplam 4 gol attı. 27 yaşındaki forvet oyuncusunun Swansea City ile olan sözleşmesi 2016 yılında sona eriyor. Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u 1-0 yenerek bir üst tura yükselen Galatasaray'da başkan Ünal Aysal Ocak ayında bomba transferler yapacağını ifade etmişti. Devler Ligi'nde bir üst tura yükselmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın, Michu'nun Şampiyonlar Ligi kadrosuna eklenebilme avantajından dolayı İspanyol oyuncuya sıcak baktığı öğrenildi (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...