Detroit Pistons, Portland Trail Blazers uzatmada mağlup etti

Detroit Pistons, Portland Trail Blazers uzatmada mağlup etti

SPOR Haberleri

NBA'de Detroit Pistons deplasmanına konuk olan Portland Trail Blazers, uzatmalara giden mücadeleyi 111-109 kazanmayı başardı.

Maça iyi başlayan Portland Blazers, devreyi 51-50 geride tamamladı. Üçüncü çeyrekte rakibinin 33-23'lük üstünlüğüne karşın son çeyrekte müthiş bir performans sergielyen Portland, mücadeleyi 99-99'luk beraberlikle tamamladı. İlk uzatma sonunda 12-10'luk üstünlük sağlayan Portland Blazers, karşılaşmayı 111-109 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı. Portland Trail Blazers'ta LaMarcus Aldridge attığı 27 sayı ile takımının en skorer ismi olurken 12 ribaund olarak galibiyette önemli rol oynadı. Öte yandan Damian Lillard karşılaşmayı 23 sayı ile tamamladı. Detroit Pistons'ta ise Josh Smith 31 sayı ile maçın en skorer ismi olurken mağlubiyete engel olamadı. Greg Monroe ve Rodney Stuckey karşılaşmayı 17'şer sayıyla tamamlarken Brandon Jennings maçı 15 sayı ile sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...