Paşalı Ryan Donk'un hareketi dünya basınında, 'Arsız Donk'

/ Kaynak: DHA
Paşalı Ryan Donk'un hareketi dünya basınında, 'Arsız Donk'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Dün oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş maçında Kasımpaşa forması giyen Hollandalı Ryan Donk'un hareketi dünya basınında gündem oluşturdu.

Ryan Donk sahaya giren ikinci topu eline alıp Almeida'nın sürdüğü topa isabet ettirerek kestiği pozisyon dünyanın gündemine oturdu. Ceza sahasındaki bu olay için Dünyaca ünlü Amerikan kanalı FOX ve Avrupa'da yayın yapan birçok gazete ve tv kanalları olayı gündeminde 1'inci sıraya taşıdı ve internette olayın videosu izlenme rekorları kırıyor. Hollandalı Ryan Donk'a en ağır eleştiri ise İngiliz basınından geldi ve Donk'a "Arsız Defans oyuncusu Ryan Donk Beşiktaş atağını 2inci topla kesti!.." başlığını atarken. Dünyaca ünlü Amerikan kanalı Fox Spor ise ' İşte bu kesinlikle kuraldışı. Türkiye'de futbolcular rakip takım atağını durdurmak için 2'inci topu kullanıyor' başlığını attı. Haberin devamında ise olayın anca komedi filmlerinde yaşanabilecek bir olay olduğu, futbolda böyle bir olayın kabul edileyemeceği yazıldı. Yine bir başka İngiliz sitesinde ise Ryan Donk için alaycı bir şekilde 'Üstün yetenekli savunmacı. Vizyoner!! ' başlığı atıldı ve haberin devamında oyun sırasında zor bir durumda kalan Ryan Donk başka bir top oyunda iken o bir top ile elinde sahada gezip sonra atağı kesmeyi başardı. Zaten her makul futbolcu bu hareketi yapardı .Yahoo sports ise Donk'un hareketini' Yenilikçi bir defans savunma hareketi başlığı altında duyurdu. Haberin devamında ise 'Donk gizli silahını kullandı' ve tesadüfen de olsa bu hareket için en uygun ses 'Donk' olurdu başlıkları atıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...