Galatasaray'ın rakibi belli oluyor CANLI

Galatasaray'ın rakibi belli oluyor CANLI

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan Galatasaray'ın rakipleri bugün belli olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi 13:00'te başlayacak

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimiz Galatasaray ve Trabzonspor'un rakipleri bugün İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kurayla belirlenecek. Juventus'u yenerek Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan Cim-Bom'un kura heyecanı saat 13.00'te başlayacak. Real Madrid'in ardından grubunu ikinci sırada tamamlayan sarı-kırmızılı takım kuraya 2. torbadan girecek. Kurada gruplarını lider tamamlayan 8 takım ilk torbada, ikinci sırada bitiren diğer 8 takım ise ikinci torbada yer alacak. İlk turda aynı grupta yer alan takımlar birbirleriyle eşleşemeyecek. Bu nedenle Galatasaray, Real Madrid'in dışındaki grup birincileri Manchester United, Barcelona, Atletico Madrid, Chelsea, Bayern Münih, Borussia Dortmund ve PSG'den biriyle eşleşecek. Trabzonspor'un yer aldığı UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tur (son 32) kurası ise saat 14.00'te başlayacak. J Grubu'nu zirvede tamamlayan bordo-mavili takım kuraya seribaşı olarak girecek. Gruplarını ilk sırada bitiren 12 takım ve Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi 4 grup 3.'sü (Napoli, Benfica, Shakhtar, Basel) ilk torbada, UEFA Avrupa Ligi'ni 2. bitiren 12 takım ile Devler Ligi'nden gelen diğer 4 grup 3.'sü (Ajax, Juventus, Porto, V.Plzen) 2. torbada yer alacak. Trabzonspor, Lazio haricinde ikinci torbada yer alan 15 takımdan biriyle rakip olacak. Kurada 3. tur eşleşmeleri de belli olacak.

İŞTE EŞLEŞMELER:
Manchester City-Barcelona
Olympiakos-Manchester United
Milan-Atletico Madrid
Galatasaray-ChelseaBayer Leverkusen-Paris Saint Germain
Schalke-Real Madrid
Zenit-Borussia Dortmund
Arsenal-Bayern Münih





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...