Drogba'nın Chelsea tepkisi, 'Ne kura ama...'

Drogba'nın Chelsea tepkisi, 'Ne kura ama...'

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Didier Drogba, kuraların fotoğrafını paylaşan Drogba, 'Ne kura ama... Devler Ligi'nin en şanslı adamı benim' dedi.

Galatasaraylı Didier Drogba, Chelsea ile eşleşmelerinden sonra ilk yorumunu yaptı: "En şanslı adam benim... Galatasaray'da Devler Ligi'nde Chelsea ile eşleşmesinden sonra takımın Fildişili yıldızı Didier Drogba'dan ilk tepki geldi.
Chelsea forması ile efsaneleşen Drogba kuradan memnuniyetini sosyal ağ sitelerinden Instagram'daki hesabından dile getirdi. Kuraların fotoğrafını paylaşan Drogba, "Ne kura ama... Devler Ligi'nin en şanslı adamı benim. İki maçı da evimde oynayacağım. Birkaç ay içinde görüşmek üzere" yorumunu yaptı.

nbsp;Drogba'nın Chelsea tepkisi, 'Ne kura ama...'




GALATASARAY'IN CHELSEA'YE KARŞI GALİBİYETİ YOK
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda eşleştiği İngiltere'nin Chelsea takımıyla, Avrupa kupalarında daha önce bir kez eşleşti. Şampiyonlar Ligi'nde 1999-2000 sezonunda gruplarda gerçekleşen eşleşmede sarı-kırmızılılar Londra'daki ilk karşılaşmayı 1-0, İstanbul'daki maçı ise 5-0 kaybetti. İki maçta rakibine gol atmayı başaramayan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra UEFA Kupası'na katılmaya hak kazanmış ve bu kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.
-Chelsea, Türk takımlarıyla 6 kez karşılaştı
Chelsea ise Türk takımlarıyla bugüne dek 6 karşılaşma yaptı.
Bunların 4'ünde sahadan galibiyetle ayrılan İngiliz temsilcisi, 2 kez de mağlup oldu.
Şampiyonlar Ligi'nde 2003-2004 sezonunda Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Chelsea, Londra'daki karşılaşmayı Sergen Yalçın'ın attığı 2 golle 2-0 yitirdi. İngiliz ekibi, Almanya'da oynanan rövanşta ise sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Son olarak 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile eşleşen "Maviler", İstanbul'daki maçı 2-1 yitirip, rövanşı 2-0 kazanarak, turu geçti.
Galatasaray ile 1999-2000 siezonunda yaptığı 2 karşılaşmayla birlikte Türk takımları ile 6 maç yapan Chelsea, bu karşılaşmalarda 11 gol atıp, kalesinde sadece 4 gol gördü.
-Türk-İngiliz takımları 17 kez karşılaştı
Türk ve İngiliz takımları Avrupa kupalarında bugüne dek 17 kez karşı karşıya geldi.
Bu karşılaşmaların 3'ünde Türk, 7'sinde ise İngiliz takımları galip gelirken, 7 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.
Türk takımlarının attığı 16 gole, İngiliz ekipleri 28 golle karşılık verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...