Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizlispor'da Ümit Turmuş, görevinden istifa etti

/ Kaynak: AA
Denizlispor'da Ümit Turmuş, görevinden istifa etti

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'un futbol direktörü Ümit Turmuş, görevinden istifa etti.

Turmuş, yaptığı yazılı açıklamada, kulüpte teknik direktör Yusuf Şimşek'in isteğiyle görev aldığını, karşılıklı güven, saygı ve planlı çalışmayla "kesin düştü" gözüyle bakılan takımın 9 maçlık süreçte 1,55 puan ortalamasıyla 18.'likten 13.'lüğe yükseldiğini belirtti.Yeşil siyahlı ekibin son 9 maç baz alındığında 5. sırada olduğuna işaret eden Turmuş, açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Buraya esas geliş amacım, Denizli futbolunun yeniden nbsp;yapılanmasında 'kulüp mühendisliği' ya da 'tasarımcılığı' idi. Bu çerçevede izleme ekipleri oluşturarak, önce Denizli ve yöresi sonrasında Türkiye ve dünya genelinde bize uygun yetenekli oyuncuları kulübe kazandırmayı, data bilgi işlem merkezi oluşturarak yetenekli oyuncu havuzu oluşturarak, bunların kayıt altına alınmasını planladık. Pilot takım ya da takımlar oluşturma çerçevesinde önce Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor'la ortak bir çalışma yapmayı, sonrasında yurt içinde ve dışında bu faaliyetleri büyütme düşüncesindeydik."Turmuş, bu doğrultuda altyapı faaliyetlerinin yeniden yapılanmasını planladıklarını, ayrıca teknik direktör Yusuf Şimşek'in, teknik adamlık kariyerinde kendi tecrübelerini paylaşma ve danışmanlık yapma düşüncesiyle göreve geldiğini belirtti.Bunun yanı sıra transferi planlama, sözleşme detayları ve saha dışında tüm futbolcu sorunlarıyla ilgilenmeyi planladıklarını bildiren Turmuş, şunları kaydetti:
"Bu faaliyetleri yönetim adına 'futbol direktörü" unvanıyla yapmak üzere geldiğim Denizlispor'da bu görevleri yapacak bir yetkilendirme 2 ayı aşkın süredir yapılmamıştır. 30 yılı aşkın sahalarda yurt içi ve dışı teknik adamlık yapmış, son çalıştığım Antalyaspor'da maç başına 1,8 ve Karşıyaka'da 1,9 puan ortalamaları yakalamış bir kişi olarak 'diplomasını kiralayan' adam konumuna düşmek istemediğimden, görevimden istifa ediyorum. Keyifle çalıştığım Yusuf nbsp;Şimşek, teknik heyet, futbolcular ve Denizlispor'un bundan sonraki maçlarda da başarılarının devamını dilerim."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...