Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yağlı yolda, 12 araç birbirine girdi

/ Kaynak: İHA
Yağlı yolda, 12 araç birbirine girdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de bir tankerden yola dökülen yağ nedeniyle 1 saat içinde 6 ayrı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 12 araçta maddi hasar meydana geldi.

Kocaeli'de bir tankerden yola dökülen yağ nedeniyle 1 saat içinde 6 ayrı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 12 araçta maddi hasar meydana geldi. nbsp;Alınan bilgiye göre, Gölcük istikametine gitmekte olan yağ yüklü bir tankerin yağ pompalarından biri arızalanınca İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı'nda tankerdeki yağın büyük bölümü yola döküldü. Yaklaşık 200 metre boyunca dökülen yağ nedeniyle trafikteki araçlar kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza nedeniyle olay yerine gelen trafik polisleri, yola dökülen yağın temizlenmesi için Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimine konuyu iletti. Aradan geçen yaklaşık 1 saat boyunca yolda meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında, 12 araçta maddi hasar meydana geldi. Kazalarda yaralanan olmazken, belediyeden talep edilen kumlama aracı olay yerine yaklaşık 2 saat sonra geldi. Kasasında kum olmadığı için kum dolumu yaptığı gerekçesiyle geç geldiği belirtilen kamyondan yola atılan kumlarla yolda bulunan yağın bir bölümü temizlendi. Trafik, polis ekipleri tarafından kontrollü olarak verildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...