Burak Yılmaz'dan Chelsea yorumu

/ Kaynak: AA
Burak Yılmaz'dan Chelsea yorumu

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, Galatasaray - Chelsea eşleşmesini değerlendirdi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda İngiltere'nin Chelsea takımıyla eşleşmeleriyle ilgili, "Galatasaray, her zaman kazanmak için oynar. Bu da öyle maçlardan birisi" dedi. Haliç Üniversitesi ve Spornews'in ortaklaşa düzenlediği "4. Uluslararası Sporun Zirvesi 2013"ün Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen ödül töreninde "Yılın Futbolcusu" ödülünü alan Burak, basın mensuplarına açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı futbolcu, aldığı ödülden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, Chelsea ile eşleşmelerine ilişkin, "Ben her zaman söyledim. 'Kim gelirse gelsin çıkacağız, oynayacağız' dedik. Galatasaray, her zaman kazanmak için oynar. Bu da öyle maçlardan birisi" diye konuştu. Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de de durumlarını en kısa sürede düzelteceklerini söyledi.
- Orman: "Yasal süreci başlattık"
Törende "Yılın Kulüp Başkanı" ödülünü alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de dün oynadıkları Kasımpaşa maçının kural hatası gerekçesiyle tekrarlanması yönünde yasal süreci başlattıklarını dile getirdi. Orman, soru üzerine, Portekizli futbolcuları Manuel Fernandes'le ilgili bir çalışmanın olmadığını, ligdeki durumlarını da Kasımpaşa maçıyla ilgili çıkacak karardan sonra değerlendirebileceğini kaydetti.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...