Süper Lig Trabzon'a angarya

Süper Lig Trabzon'a angarya

SPOR Haberleri

UEFA'da sükse yapan Trabzonspor evinde Bursaspor önünde bir puana sevindi; F.Bahçe'nin 14 puan gerisine düştü

UEFA'da sükse yapan Trabzonspor'un ligdeki tatsız gidişi sürüyor. İki takım da kompakt futboldan uzak, organizasyon özürlü bir ilk yarı izlettiler bize. Çokça koşuşturmalı, mücadele eder görünümlü koca 45 dakikada dişe dokunur tehlikeli pozisyonu mumla aradık durduk. Topu kanatlara indirmeye çalışan bordo-mavili oyuncular Olcan'ın etkili futboluyla sonuca gitmeye çalıştı. Son dönemlerde büyük çıkış yapan Olcan'ın iki şutunda Frey ayaklarıyla tehlikeleri önledi. İlk yarıda pozisyona girmeye niyetli görünmeyen, oyunu kendi alanında kabul eden yeşil-beyazlılar ummadıkları şekilde golü buldu. 27'deki Taiwo'nun frikik vuruşunda ev sahibi ekibin golcüsü Henrique kaleleri şaşırdı: 0-1. 35'te Olcan bir daha denedi; Frey yine iyi yer tuttu. Ancak son dakikadaki Bosingwa'nın ortasında Olcan, altı pastan golü yaptı bu defa: 1-1. nbsp;
İkinci 45'te ilk yarıda bomba hatalarıyla dikkat çeken isim Bamba'yı dışarı alan Reşit Akçay tandeme Aykut Demir'i sol beke Kadir'i yerleştirdi. Golü de bu bölgeden yedi ama. Yusuf'un nefis bombeli vuruşu direkte patlarken (dk.50) Trabzonsporlu taraftarların şov dakikası 61'de sevinen Bursa'ydı. Sağdan kopup gelen Şener enfes bir asist yaptı altı pasa; Sestak kariyerinin belki de en kolay golünü yazdı tabelaya: 1-2. Sezon başından beri takımına savunma ağırlıklı futbol oynatan Akçay 75'te Emre'yi aldı forvete; diğer forvet Henrique'yi çıkararak! Bu şartlarda bile çift forveti göze almaması, 'şimdi değilse ne zaman' şaşkınlığı yaşattı bize. 90. dakikada Adrian ortaladı, Olcan topukla bıraktı, Emre Güral Trabzon'un puanını kurtardı: 2-2.
Ö. ÇETİN ENGİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...