Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası çalışmalarına başladı

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası çalışmalarına başladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 19 Aralık Perşembe akşamı sahasında İnegölspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve teknik direktör Christoph Daum'un katılmadığı antrenmanda yeşil-beyazlı oyuncular yardımcı antrenörler Rudi Verkempinck ve İrfan Buz gözetiminde çalıştı. Alman teknik adamın antrenman sırasında kulüp başkanı Erkan Körüstan ile bir toplantı yaptığı öğrenildi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, dün akşam Trabzonspor maçında forma giyen oyuncular, yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular çabukluk, 1'e 1 hücum ve savunma çalışması gerçekleştirdi. Ayak tırnağında batma oluşan Arjantinli oyuncu Fernando Belluschi ile A2 takımında bulunan Enes Ünal, Batuhan Altıntaş, Okan Deniz, Okan Koçuk ve Emre Pehlivan antrenmanda yer almadı. Yeşil-beyazlılarda 4 ay önce ameliyat olan ve tedavisi devam eden Ozan İpek ise antrenmanın bir bölümünde takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Bursaspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanın ardından Özlüce Tesisleri'nde kampa girecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...