Merve Boloğur'a köftecide romantik teklif

Merve Boloğur'a köftecide romantik teklif

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mithat Can Merve Bolluğur'a çok da romantik olmayan bu mekanda garip bir teklifte bulundu, Yeni aşk nasıl başladı, detaylar...

nbsp;Merve nbsp;Boluğur nbsp; nbsp;un adı son olarak Mithat Can ile anılmaya başladı. Merve nbsp;Boluğur nbsp; nbsp;daha önce Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Merve Boğulur Muhteşem Yüzyıl'da Nurbanu karakteriyle ekranlara geliyor. Merve nbsp;Boluğur nbsp; nbsp;ynı zamanda aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Adı önce Muhteşem Yüzyıl'da Sarı Selim rolüyle karşımıza gelen yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. Hemen ardından bu dedikodular üzerine Murat Dalkılıç açıklama yapıp birlikte olduğunu ilan etmişti. Ama Merve Boğulur şimdilerde Mithat Can ile aşka yelken açmış. Önceki gün Zekeriyaköy'de bir pastanede buluşan ikiliden Mithat Can, Merve'nin gözlerinin içine bakarak, "Bugüne kadar sadece 2 kadına aşık oldum üçüncüsü sen ol" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...