Chelsea'den kupaya erken veda

Chelsea'den kupaya erken veda

SPOR Haberleri

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda Sunderland'e 2-1 yenilerek kupadan elendi.

Temsilcimiz Galatasaray?ın Şampiyonlar Ligi?ndeki rakibi Chelsea, İngiltere Lig Kupası?nda veda etti. Çeyrek finalde Sunderland ile deplasmanda karşılaşan Londra ekibi, uzatmaya dakikalarında yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve kupada elendi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Chelsea, Lee Cattermole'nun kendi kalesine attığı golle öne geçmeyi başardı. Ev sahibinde Liverpool'dan kiralanan Borini, attığı golle karşılaşmayı uzatmaya taşırken, Sung Yueng Ki uzatma dakikalarının sonunda Chelsea ağlarını bir kez daha sarstı ve karşılaşma Sunderland'ın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.
Son haftaların formda ekibi Manchester City, kupada da farkını ortaya koydu. Hafta sonunda lider Arsenal'i 6-3 mağlup eden Maviler, Lig Kupası'nda karşılaştığı Leicester City de rahat geçti. Aleksandar Kolarov'un attığı harika frikik golüyle karşılaşmada öne geçen Manchester City, ilk yarının son anlarında Edin Dzeko ile farkı ikiye çıkardı. Konuk ekip, 53. dakikada Dzeko ile bir gol daha bulurken, Leicester City'nin son dakikalarda Dyer ile nbsp;bulduğu gol maçın skorunu tayin etti ve Manchester City rahat bir galibiyetle yarı finale yükselen ekip oldu.
İngiltere Lig Kupası'nda kalan maçların programı şöyle;
21: 45 Stoke City – Manchester United
21: 45 Tottenham Hotspur – West Ham United nbsp;
Leicester City-Manchester City karşılaşmasının detayları için tıklayın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...