Fenerbahçe Hulk'un peşinde

Fenerbahçe Hulk'un peşinde

SPOR Haberleri

Zenit'te forma giyen Hulk'un sezon sonunda, Chelsea ve Monaco'nun yanı sıra Fenerbahçe'nin de talip olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, devre arasında transfere takımın yapısının bozulmasından korktuğu için pek sıcak bakmasa da sezon sonunda bombayı patlayacak gibi görünüyor. Hem de ne bomba! Rus Izvestia gazetesi, Zenit'te forma giyen Hulk'un sezon sonunda ayrılmak için yönetimden izin istediğini yazdı. İddialar ise işte bu noktan başladı. Rusya'dan ayrılmaya kafasına koyan Brezilyalı kanat oyuncusunun, menajeri aracılığıyla Chelsea ve Monaco'nın yanı sıra Fenerbahçe ile de görüştüğü iddia edildi. Ancak 27 yaşındaki süper sambacıyı transfer etmek bir hayli zor. Zenit'in Porto'dan 50 milyon euro'ya transfer ettiği yıldızını bu rakamın aşağısına satmaya yanaşmayacağı belirtiliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...