Aziz Yıldırım, Liverpool'un o teklifini elinin tersiyle itti

Aziz Yıldırım, Liverpool'un o teklifini elinin tersiyle itti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ligde koşar adım şampiyonluğa giden Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım İngiliz devinin Sow için yaptığı astronomik teklifi elinin tersiyle itti

Liverpool, dudak uçuklatan bir rakamla Fenerbahçe'nin golcüsü Sow'u istedi ama.Avrupa'dan men edildikten sonra tamamen Süper Lig'e odaklanan Fenerbahçe'yi hiçbir güç hedefinden saptırmıyor. Türkiye Kupası'ndan elenen sarı-lacivertliler tam motivasyonla lig şampiyonluğuna yürürken yönetim ve teknik heyet de bu konuda taviz vermiyor. Fenerbahçe'de şampiyonluk için adeta bir seferberlik başlatılırken, Avrupa'nın baştan çıkarıcı teklifleri dahi görmezden geliniyor. Kuyt için Napoli'nin teklifini reddeden Fenerbahçe, son olarak Moussa Sow'a yapılan dudak uçuklatıcı talebi de elinin tersiyle geri çevirdi. Senegalli yıldızı uzun süredir mercek altında tutan İngiliz devlerinden Liverpool'un yaptığı 15 milyon euroluk teklif, bizzat Başkan Aziz Yıldırım'dan veto yedi. İngilizlerin 15 milyon euro'yu peşin ödeme vaadine rağmen Başkan Yıldırım, "Bu sezon camia olarak şampiyonluğa kilitlendik. Kupayı kaldırmaya mecburuz. Sow takımımızın en önemli gol silahı. Verilen ücret ne kadar olursa olsun, satmamız söz konusu dahi olamaz" diyerek İngilizlere kapıyı kapattı.Liverpool'un buna rağmen talebinden vazgeçmeyeceği ve yeni bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenilirken, Arsenal ve Newcastle'ın da devre arasında Senegalli yıldız için İstanbul'a geleceği belirtildi. Ancak İngilizler şanslarını ne kadar zorlarsa zorlasın Aziz Yıldırım'ın geri adım atmak gibi bir düşüncesi yok. Bu arada daha önceki açıklamalarında "Değerini bulduğunda satılmayacak oyuncu yok" diyen Ersun Yanal'ın başta Sow olmak üzere yıldızlarından vazgeçmeyeceği ifade edildi. Fenerbahçe, Moussa Sow'u 2011-12'nin devre arasında 10 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.
M.Emin ULUÇ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...