Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sahaya atlayıp Fernandes'e saldıran taraftar yılın olayı seçildi

Sahaya atlayıp Fernandes'e saldıran taraftar yılın olayı seçildi

SPOR Haberleri

Kolombiya'nın El Espactador Gazetesi, Donk'un pozisyonu ve Fernandes'e yapılan saldırının sahalarda nadir görülebilecek anlar olduğunu yazdı.

Kasımpaşa maçında yaşananlar dünya medyasında konuşulmaya devam ediyor. Pedro Franco yüzünden Beşiktaş'ı da yakından takip eden Kolombiya'nın El Espactador Gazetesi, Donk'un pozisyonu ve Fernandes'e yapılan saldırının sahalarda nadir görülebilecek anlar olduğunu yazarken, gazete iki pozisyonu da 'yılın spor olayı' olarak seçti. Son sakat Atiba!Sezon başından beri sakatlıklar ve cezalı oyuncularla uğraşarak bir türlü ideal kadrosuna kavuşamayan Beşiktaş'ta yeni şok Atiba'nın sakatlığı oldu. Elazığspor maçı öncesinde Fernandes'in sakatlığı, Motta ve Almeida'nın kırmızı kartlarıyla ideal kadrosunu yitiren Beşiktaş'ta Kanadalı oyuncunun sağ ayak bileğine darbe aldığı ve ödem oluştuğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...