AÖF vize sınav soru ve cevapları açıklandı -FİNAL SINAVI NE ZAMAN

AÖF vize sınav soru ve cevapları açıklandı -FİNAL SINAVI NE ZAMAN

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

14-15 Aralık AÖF vize sınav soru ve cevapları açıklandı (e öğrenme) - AÖF sınav soru ve cevapları.

14-15 Aralık AÖF vize sınav soru ve cevapları açıklandı (e öğrenme) - AÖF sınav soru ve cevapları. Merakla beklenen AÖF 14-15 Aralık sınav soru ve cevapları AÖF ile eş zamanlı olarak sitemizde. nbsp;AÖF sınav soruları ve cevapları AÖF internet sitesi olan anadolu.edu.tr adresi ile eş zamanlı olarak burada yayınlanacaktır. nbsp;
AÖF 2013 Soru Ve Cevaplara ulaşma yönergesi:
Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası:
http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.
AÇIK ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
Şayet Açık öğretim şifrenizi bilmiyorsanız verilen adreste TC Kimlik no ile oturum açarak istediğiniz bölümü seçtikten sonra 14-15 Aralık AÖF sınav soruları ve cevaplarına ulaşabilirsiniz.
AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN ?
2013- 2014 Açıköğretim Sınav Tarihleri
Güz Dönemi Ara Sınavı 14 – 15 Aralık 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 – 26 Ocak 2014
Bahar Dönemi Ara Sınavı 19 – 20 Nisan 2014 ( Sonradan değiştirildi)
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014


rotahaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...