Süper Lig'in 'eldivenlerini çıkarmayan' kalecileri

/ Kaynak: AA
Süper Lig'in 'eldivenlerini çıkarmayan' kalecileri

SPOR Haberleri  / AA

18 takımdan 6'sının file bekçileri, tüm maçların 90'ar dakikalarında süre alarak yedek kulübelerinde bekleyen kalecilere forma imkanı tanımadı.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 15 haftasında, 18 takımdan 6'sının file bekçileri, tüm maçların 90'ar dakikalarında süre alarak yedek kulübelerinde bekleyen kalecilere forma imkanı tanımadı. nbsp;Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor ve Torku Konyaspor'un kalecileri, 15 haftada takımlarının tüm müsabakalarında forma giyme başarısı gösterdi. Bu file bekçilerinden birinin yerli, 5'inin yabancı olması dikkati çekti. nbsp;Sezon öncesi Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan 30 yaşındaki milli kaleci Tolga Zengin, kalesinde 17 gol gördü. nbsp;Bursaspor'da Fransız Sebastien Frey (33), Eskişehirspor'da Belçikalı Ruud Boffin (26), Kardemir Karabükspor'da Hollandalı Boy Waterman (29), Kayseri Erciyesspor'da Sırp Bojan Jorgacevic (31), Torku Konyaspor'da Kamerun asıllı Fransız Charles Itandje (31) de yedek bekleyen file bekçilerine forma imkanı tanımayanlar olarak sıralandı. nbsp;Takımlarının 15'er karşılaşmalarında Frey 18, Boffin 11, Waterman 13, Jorgacevic 22, Itandje de 25 gol yedi. nbsp;Trabzonsporlu Onur Recep Kıvrak ve Gençlerbirliği'nden Ramazan Köse 14'er, Fenerbahçeli Volkan Demirel, Kasımpaşa'dan Isaksson ve Akhisar Belediyespor'dan Oğuz Dağlaroğlu ise 13'er maçta görev yaptı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...