THY Avrupa Ligi'nde heyecan sürüyor

THY Avrupa Ligi'nde heyecan sürüyor

SPOR Haberleri

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde ilk tur grup maçları yarın ve 20 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde ilk tur grupları yarın ve 20 Aralık Cuma günü yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. nbsp;Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital daha önce turu geçmeyi garantilerken, Anadolu Efes ise tur şansını son maça bıraktı. nbsp;B Grubu'nda mücadele eden Anadolu Efes, yarın İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak kritik karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. Lacivert-beyazlılar, galip gelmesi durumunda adını son 16 takım arasına yazdıracak. nbsp;A Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, yarın deplasmanda Fransa'nın nanterre takımıyla karşılaşacak. C Grubu'nda mücadele eden Galatasaray Liv Hospital ise 20 Aralık Cuma günü Almanya'nın Bayern Münih takımına konuk olacak. nbsp;THY Avrupa Ligi'nde D Grubu'nda ikinci tura çıkacak 4 takım da son maçlar öncesinde belli olurken, A Grubu'nda son takım, B ve C gruplarında ise son iki takım yarın ve 20 Aralık Cuma günü yapılacak karşılaşmalarla belirlenecek.
Anadolu Efes kritik virajda nbsp;
Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde bu sezonun en zorlu ve kritik maçına yarın çıkacak. nbsp;
Anadolu Efes, Real Madrid'i mağlup ettiği takdirde Top 16'ya yükselecek. Lacivert-beyazlılar Real Madrid'e mağlup olursa, Brose Baskets'in kendi evinde Zalgiris Kaunas'a yenilmesini bekleyecek. Anadolu Efes Top 16'ya kalamadığı takdirde statü gereği yoluna ULEB Avrupa Kupası'nda devam edecek. nbsp;Avrupa Ligi ilk tur beşinci haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Real Madrid ile oynadığı karşılaşmayı 103-57 kaybetmişti. nbsp;Anadolu Efes geçtiğimiz hafta Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımına deplasmanda mağlup olup, dört galibiyet ve beş mağlubiyet ile üçüncü sırada yer aldı. Real Madrid ise Fransa'nın Strasbourg takımını 79-66 yenerek dokuz galibiyet ile ilk sırada bulunuyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...